Headlines

mualaf

soccer

Culture

» » test 2

Фудбалери Славије првенственим поразом од посљедњепласираног Леотара разочарали су навијаче, а у клубу вјерују да ће се искупити у сриједу (15 сати) када ће у оквиру осмине финала Купа БиХ на свом терену дочекати Жељезничар, који двије сезоне не зна за пораз у Источном Сарајеву.

Славија наставља са игром топло-хладно што је довољно за девету позицију са 15 бодова и свега шест више од двије посљедњепласиране екипе. Најављивали су побједу у Требињу али задржали су се само на ријечима. Блиједо издање и пораз на Полицама дошао је у погрешно вријеме. Против Жељезничара тражиће искупљење и повољан резултат, којим би задржали шансе за пласман у следеће коло Купа. У првенственој утакмици плаво-бијели су пружили добар отпор на „Грбавици“ и заслужено ремизирали са актуелним прваком, мада су у финишу имали неколико добрих прилика али не и довољно храбрости.

-У Требињу смо заслужено поражени. Што прије заборавимо ту утакмицу биће боље за нас. Против Жељезничара могу да рачунам на све играче осим на Игора Радовановића али зато у првенству због картона неће играти неколико играча. Фокусираћемо се на куп утакмицу у којој ћемо учинити све да стекнемо резултатску предност пред реванш на стадиону „Грбавица“. Имају добар тим али вјерује да пред својим навијачима можемо остварити добар резултат, који ће нам трасирати пут за пролаз у следеће коло, поручио је тренер Славије Драган Радовић.

У прошлогодишњем Купу ова два ривала су, такође, играле у осмини финала, када је Жељезничар остварио двије побједе са по 3:0 и заслужено прошао даље. Оно што је занимљиво, јесте да је Славија након првог сусрета у Источном Сарајеву за викенд играла на свом терену против Челика, што ће и ове године бити случај.
Најбољи стријелац Славије Игор Радовановић због повреде пропушта сусрет са Жељезничаром. Управо је он својим поготком у сезони 2010/2011 донио Славији посљедњи тријунф против комшија са „Грбавице“.

СЛАВИЈА: Томовић, Чомор, Лемез, Митровић, Шабановић, Перишић, Дудо, Мамић, Караматић, Дудић, Пушара. Тренер: Драган Радовић.

КУП БИХ 1/8 ФИНАЛА
ФК СЛАВИЈА - ФК ЖЕЉЕЗНИЧАР
23.10.2013 у 15:00
Судија: Ваљић Огњен (Бања Лука)
Помоћници: Турудић Хрвоје (Читлук) и Марић Жељко (Добој)


Аутор:Горан Андрић

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Leave a Reply