Headlines

mualaf

soccer

Culture

» » ФК СЛАВИЈА- НК ЧЕЛИК 0:0

Фудбалери Славије и Челика ремизирали су без голова 0:0 у утакмици у којој су домаћи још једном испољили неефикасност. Била је ово четврта утакмикца заредом у којој нису постигли погодак.


Домаћи су, како си и најављивали, кренули офанзивно и у првих петнаестак минута вршили константан притисак на гостујућу одбрану, али нису имали завршни ударац. Тренер Драган Радовић је имао великих проблема око састава, а додатну главобољу направио му је млади Љубиша Берјан, који је у 17. минути због грубог старта над Јасмином Мешановићем добио директан црвени картон. Славија је и са десеторицом наставила офанзивну игру, а одличну прилику је имао Немања Пушара у 25. минути када је лијевом ногом са 12 метара погодио стативу. Гости су у 29. минути имали идеалну шансу да поведу. Стипе Бараћ је центрирао с лијеве стране за усамљеног Мешановића чији је шут са седам метара, у паду, ногом одбранио Стефан Томовић. У 31. минути нова шанса пред голом Славије. Ален Дедић је убацио лопту с десне стране, Бараћ је са седам метара шутирао главом, а Томовић парадом одбранио. Иван Мамић је у 35. минути побјегао по лијевој страни, ушао у гостујући шеснаестерац, вратио повратну лопту за Пушару, али је овај још једном гађао за мало поред стативе.
И поред чињенице да су имали играча више у пољу Зеничани су се у наставку опредијелили за дефанзиву. Једну од ријетких прилика имали су у 79. минути када је Душко Стајић центрирао с десне стране, а резервиста Намир Алиспахић са 12 метара промашио оквир гола. Тактика Владе Јагодића је била да се у задњих десетак минута направи притисак на домаћи гол и мало је недостајало да Челик однесе сва три бода. Најбољу прилику имао је Мешановић у 88. минути када је са три метара погодио пречку.
ФК СЛАВИЈА- НК ЧЕЛИК 0:0
Стадион: СРЦ Славија.
Гледалаца: 500.
Судија: Дарко Обрадовић (Столац) 6.
Помоћници: Хрвоје Турудић (Читлук), Амер Мацић (Мостар).
Делегат: Лазар Мартиновић (Чапљина).
Жути картони: Алексић, Пушара, Митровић, Оглечевац (Славија), Јакуповић, Хорић, Стајић (Челик).
Црвени картон: Љубиша Берјан у 17. минути (Славија).
Играч утакмице: Стефан Томовић (Славија) 6,5.
СЛАВИЈА: Томовић 6,5, Поповић 5,5, Берјан -, Мамић 5,5 (90. Перван -), Карић 5, Перишић 5, Дудић 5 (87. Лемез -), Пушара 5,5 (77. Оглечевац -), Шабановић 5,5, Митровић 5,5, Алексић 5,5. Тренер: Драган Радовић.
ЧЕЛИК: Адиловић 6, Јакуповић 5,5 (46. Поповић 5,5), Гојковић 6, Хорић 6, Мешановић 6, Симић 5,5, Дедић 5,5, Бараћ 6, Несторовић 6 (74. Алиспахић -), Лакичевић 5,5, Стајић 6. Тренер: Владо Јагодић.
аутор: Недељко Лубура

«
Next
Новији пост
»
Previous
Старији пост

Нема коментара:

Leave a Reply